WorkshopsBasiscursus Fotografie


In de lessen leer je je camera en de basisfuncties te beheersen, zodat je de foto kan maken die jij beoogt!

Je leert goed gebruik maken van; Iso, lichtmeting, white balance, scherpte, diafragma en sluitertijdÖ iedere week wordt er eens stukje theorie behandeld met daaraan gekoppelde opdrachten. In de loop van de cursus gaan we dieper in op de inhoud van je foto's en het creatieve aspect.

start nieuwe groep 3 juni 2014
min 3, max 7 personen

lokatie
Atelier Natalia
Nieuwedammerdijk 340H,
Amsterdam- Nieuwendam

 


Workshop Naakt Modeltekenen


Deze creatieve workshop is geschikt voor een vrijgezellenfeestje maar ook leuk als vrienden- of familie-feest.

Tijdens de workshop van 2,5 uur kan men proeven van het tekenen naar een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. De workshop wordt opgebouwd uit oefeningen met korte standen, die je op een andere manier leren kijken en je los maken op het papier. Eventueel kan er ook geschilderd worden.

Deze ontspannen expressieve workshop is voor zowel beginners als gevorderde tekenaars en voor een gezellig klein groepje van max 8 personen.

Na afloop kan er genoten worden van een drankje en een paar lekkere tapas!

kosten
45,- euro per persoon

inbegrepen
professionele begeleiding van Beeldend Kunstenaar en Docent, basismateriaal, schildersezel, naaktmodel (man of vrouw), thee, koffie, drankje en tapas

lokatie
Atelier Natalia
Nieuwedammerdijk 340H,
Amsterdam- Nieuwendam

 


Schilderen in Andalucia


Schilderen in Andalucia biedt ontspannen en creatieve vakanties in het prachtige landschap van Andalusië. Tijdens de schildervakantie kun je je creativiteit ontwikkelen en genieten van het goede Spaanse leven.

Na een uitgebreid ontbijt wordt er geschilderd op mooie locaties aan zee, in het bruisende Málaga en in een typisch Andalusisch bergdorpje. Beeldend kunstenaar en docent Natalia Romero begeleidt zowel beginners als gevorderden met passie in het creatieve proces.

De cursisten verblijven gedurende een week in het luxe hotel Villa Lorena dat wordt gerund door een hartelijk Nederlands koppel. Op tien minuten afstand liggen Malaga, de zee en de kleine baaien van het dorpje Pedregalejo, waar men kan genieten van een lekkere PaŽlla, Spaanse tapas, vino, en een verfrissende duik in zee. Shoppen, een museumbezoek of verder schilderen na de workshops behoren ook tot de mogelijkheden. Kortom, een week van ontspanning, creativiteit en genot!

Het is tevens de schildercursus zonder verblijf te volgen of een ander verblijf te boeken.

Kijk voor meer info en data op: www.schildereninandalucia.nl

of mail naar: